Óvodai tájékoztatás – 2018-2019-es tanévre:

A Prizma Óvodában Nyílt Napokat szervezünk, márciusban és áprilisban. A látogatáshoz, jelentkezési szándékhoz szükséges a gyermek érvényes szakértői véleménye, valamint az innen letölthető felvételi szándéknyilatkozat és adatkezelési tájékoztató kitöltése. Időpontkérés: ovoda.prizma@gmail.com  e-mail címen, a kért dokumentumok elküldésével lehetséges.

 

Felvételi információk

Intézményünk felvételi körzete elsősorban a XIII. kerület közigazgatási területe. Óvodásaink és iskolás tanulóink sajátos nevelési igényű gyermekek. Felvételük, többségi óvodákból és iskolákból való átvételük, a hatályos jogszabályokban meghatározott életkorban, csak a Szakértői Bizottság szakértői javaslata alapján történhet. Az óvodai és iskolai beiratkozáskor be kell mutatni a gyermek alapadatait igazoló kártyát, a lakcímkártyát, TAJ számát és az érvényes szakértői javaslatot.

Intézményünk kijelölt közoktatási egység, ezért gyermek/tanulói felvétele esetében sorsolásra nem kerül sor. Gyermeket csak szakvélemény hiányában utasít el az intézmény. Helyhiány esetén az intézményvezető egyeztet a szakértői véleményt kiadó szakértői bizottsággal.

Érdeklődni az alábbi elérhetőségeken lehet:

ÓVODA – Tel.: 3208-764, E-mail: ovoda.prizma@gmail.com

ISKOLA – Tel.: 3408-980, E-mail: iskola@prizmaegymi.hu